OM Widenberg Yoga

OM Widenberg Yoga

LINN WIDENBERG

Widenberg yoga

Yogalärare

Danslärare

Projektledare

Verksamhetsutvecklare

Linn är utbildad yogalärare inom Globalyoga, Yogafilosofi, Yinyoga och Restorative yoga.

Som pedagogisk grund har Linn Kandidatexamen i Danspedagogik, Lärarlegitimation för gymnasium samt utbildning inom projektledning.


Vision

"Jag har en vision om att göra yoga och rörelse tillgänglig för alla oavsett kropp och bakgrund. Att alla kan röra sig men det är viktigt att var och en gör det på sitt sätt och utifrån sina egna möjligheter. Varje dag och varje andetag är unikt. Jag vill guida till att hitta det egna andetaget och ge verktyg för att använda yoga och rörelser till det som behövs i livet just nu. Det kan vara allt från att skapa lugn i vardagen, till att hitta vägar för att skapa mer energi, styrka och kraft eller till att bygga upp mentalt fokus och kraft att tro på dig själv."


Bakgrund

Linn driver sedan 2018 Widenberg Yoga.

Yogastudion Widenberg Yoga Space startade i en liten yogastudio 2019 på Torpavägen 3 och flyttade 2021 in i större lokal en våning upp som då fick namnet Yogaspacet.

2023 sa Linn upp sig från sin heltidsanställning som Danslärare för att utveckla sitt företag och öppnar då sin verksamhet i en av de finaste lokalerna i centrala Vänersborg. Yogaspacet får ny skepnad och utvecklas ytterligare till SPACET, en plats för rörelse och stillhet med Yoga, dans, ljudbad, massage, osteopati. Spacet öppnades i september 2023 tillsammans med tre andra kvinnliga egenföretagare.


Tjänster

Linn har kurser, klasser, event inom dans och yoga, personlig yoga, yoga med bebis, gravidyoga, företagsuppdrag och fortbildning inom hälsa, rörelse och stillhet.

Linn jobbar även med uppdrag inom evenemang, projektledning och verksamhetsutveckling.


Instagram: @Widenberg.yoga