ETERISKA OLJOR

ETERISKA OLJOR

NATURLIGARE VAL I VARDAGEN

VARFÖR ETERISKA OLJOR?


Jag har länge intresserat mig för våra sinnen och utforskar dem ofta i yogan. När jag kom i kontakt med eteriska oljor från dōTERRA kändes det otroligt spännande att utforska. Jag började att prova deras dofter, tog med dem till yogamattan och nu använder jag dem till så mycket mer.
Oljorna lugnar, piggar upp och balanserar via mina hud, min känsel och via mitt doftsinne.
I mat och smoothies lyfter de smaksinnet.
I min hud och hårvård ger de mig möjlighet att tillsammans med vegetabiliska oljor undvika kemikalier, även vid städning och tvätt använder jag oljorna istället för syntetiska dofter.VAD ÄR ETERISKA OLJOR?


Syntetiska dofter ger just bara doft medan eteriska oljor ger den fina effekten från det den är utvunnen från. Tex apelsin är eterisk olja från apelsin och tar med sig apelsinens alla goda egenskaper in i den lilla flaskan.


Eteriska oljor utvinns från växter så som blad, stjälkar, rötter, blommor, bark och skal och är i högkoncentrerad form. Eftersom varje liten droppe är så innehållsrik behövs vanligtvis inte mer än 1-2 droppar.

Välkommen att utforska de eteriska oljornas värld och användningsområden.
HUR KAN JAG LÄRA MIG MER?


Få hjälp, råd och stöttning, nu och för alltid. Kontakta mig för mer information och beställning.

Jag hjälper dig att få ut mesta möjliga av dina eteriska oljor!


Du kan både beställa enskilda oljor samt personligt anpassade oljeblandningar i praktisk roll-on flaska.


Blandningar av Linn Widenberg

Levereras i smidig roll-on flaska.


KLARHET Frisk doft som supportar dig under dagen, yogastunden eller när du behöver extra support och fokus.  Rosmarin, apelsin, ingefära, frankincense lavendel och pepparmint tillsammans med doft- och kladdfri kokoksolja ger klarhet i tanke och sinne. 


LUGN Landa inför kvällen, skapa lugn under dagen eller använd vid yogastunder. Lugnande eteriska oljorna lavendel, ingefära, pepparmint och oregano tillsammans med doft- och kladdfri kokoksolja


KIDZolja Passar barn från 2 år.

Lugnande och mjuk blandning av lavendel, cederträ,

melaleuca (tea tree), bergamot och doft- och kladdfri kokoksolja som passar perfekt för kvällsrutinen. Rita skojiga figurer, massera in med mjuka rörelser, och skapa lung inför natten.


BABYolja En mild blandnig av lavendel & doft- och kladdfri kokoksolja som lugnar bebisen och ger mjuk hud. Passar bra för babymassage, vid insektsbett, oro och vid nattningsrutin.


DIN EGEN BLANDNING Få din egen unika blandning. Jag blandar utifrån önskemål av support och känsla utifrån dofter.


169kr/st

2 för 320kr