Lärare i Yogaspacet

OM OSS

LINN WIDENBERG

Grundare av Widenberg yoga och Yogaspacet

Yogalärare

Linn är utbildad yogalärare inom Globalyoga, Yogafilosofi, Yinyoga och Restorative yoga.


Som pedagogisk grund har Linn Kandidatexamen i Danspedagogik och Lärarlegitimation för gymnasium.


"Jag har en vision om att göra yogan tillgänglig för alla oavsett kropp och bakgrund. Att alla kan yoga men att var och en gör det på sitt sätt och utifrån sina egna möjligheter. Varje dag och varje andetag är unikt. Jag vill guida till att hitta det egna andetaget och ge verktyg för att använda yogan till det som behövs i livet just nu. Det kan vara allt från att skapa lugn i vardagen, till att hitta vägar för att skapa mer energi, styrka och kraft eller till att bygga upp mentalt fokus och kraft att tro på dig själv."


Linn driver sedan 2018 Widenberg Yoga.

Yogastudion Widenberg Yoga Space startade i en liten yogastudio 2019 och flyttade 2021 in i det större spacet.


Välkommen att yoga tillsammans med Linn!

JOHANNA MÅNSSON SELIN

Ljudbad 


Johanna är certifierad Sound Therapy and Sound Healing Practitioner genom Complimentary Therapist Accredited Association (CTAA).


Hon har också gått och examinerats i The Crystal Singing Bowl training program på Chiang Mai Holistic.


I Yogaspacet håller hon ljudbad med sjungande kristallskålar och andra kompleterande instrument. 


Välkommen att boka din stund med Johanna! 

Instagram: JSMvibrations

TINA LUNDSTRÖM

Yogalärare

Mindfullnessinstruktör

Tina Lundström driver TinasYogaMind och är utbildad mindfulnessinstruktör och yogainstruktör inom SensingYoga, Restorative och Sensingyin och är i grunden beteendevetare.


"Min väg till att bli instruktör började efter att jag åkte ambulans från jobbet med hjärtinfarktsymtom. Det var inte hjärtat det var fel på, utan det var jag som pressat mig själv för hårt under lång tid.

Jag bestämde mig för att göra det som jag länge drömt om men inte vågat, att utbilda mig till mindfulness- och yogainstruktör.


Det är en otrolig glädje att få ge av det jag lärt mig och att få se att andra också kan lugna ner sitt sinne, bli mer medvetet närvarande i stunden, öka cirkulationen i muskler och bindväv med mindre smärta som följd.


Att få ge av min tid är för mig det finaste jag kan göra för andra. "


Välkommen att Yoga med Tina!

ERIKA GRAHAM

Yogalärare

Personlig tränare

Erika är utbildad yogalärare inom Vinyasa Flow och Embodied Yinyoga.

Hon har även gått fördjupningskurser inom höft- och ryggradsproblematik och hur man med hjälp av yoga kan läka sin egen kropp samt är utbildad personlig tränare.


Det som kännetecknar Erikas klasser är att få ges utrymme och möjlighet till att få följa sitt eget flöde, andetag och positioner.


"Jag tycker egentligen inte det finns så mycket rätt och fel i yoga, det finns bara din egna inre känsla och det är den som får guida dig dit du behöver varje gång du ställer sig på mattan. Yogan är bara ett verktyg som hjälper dig att komma i kontakt med den känslan, och dig själv".


Välkommen att yoga tillsammans med Erika!